Home » Onze missie

Onze missie

AB Hockeytrainingen is opgericht om invulling te geven aan de vraag van vele hockey trainers om te worden voorzien van betere ondersteuning bij het geven van training. De ervaring bij meerdere clubs leerde ons dat het aanbod vaak veel te duur, karig, onduidelijk beschreven en niet makkelijk in gebruik is. Als hockey liefhebbers en ervaringsdeskundigen hebben wij de krachten gebundeld om dit te veranderen. Onze missie is om alle hockey trainers te voorzien van een goedkoop én groot aanbod aan kwalitatief goede hockey oefeningen in een gebruiksvriendelijke én overal te gebruiken database.

Als trainer wil je voldoende variatie in de oefeningen hebben zodat de trainingen interessant en leuk blijven voor de spelers. Meerdere onderzoeken wijzen er op dat variatie in oefenstof ervoor zorgt dat kinderen zich de stof eerder eigen maken. Wij voorzien daarom in een ruim aanbod aan hockey oefeningen voor alle leeftijdscategorieën. Alle oefeningen hebben een duidelijke omschrijving met eenvoudige stappen.

Daarnaast zijn alle oefeningen overal te raadplegen. Sla thuis je favoriete trainingen op en gebruik ze daarna op het hockeyveld met de progressive web app. Ook kunnen alle oefeningen worden verzonden met de geïntegreerde WhatsApp module.

Wij vinden dat alles betaalbaar en bereikbaar moet zijn voor alle hockey trainers en clubs. Daarom bieden wij ons ruime aanbod aan voor een fractie van de prijs van onze concurrenten.

Als je het aanbod wilt bekijken kan je gebruik maken van onze proefperiode van één maand of je kan onze gratis oefeningen bekijken.

Wij wensen je heel veel plezier met training geven!