Home » FAQ

Gebruik

Hoe maak ik gebruik van de app?

AB-Hockeytrainingen.nl maakt gebruik van PWA. Dit houdt in dat u de app kunt installeren op zowel een Iphone als een Android telefoon zonder de tussenkomst van de Appstore of Playstore. Als u de website opent krijgt u de vraag om het aan het startscherm toe te voegen. Als u hiervoor kiest zal de website als app geïnstalleerd worden op uw mobiel en als app te gebruiken zijn.

Apple ondersteund het nog niet volledig, waardoor hier wat extra handelingen voor benodigd zijn. Om de website als app te installeren op de Ipad of Iphone kunt u de volgende stappen volgen: Open de website in de Safari browser; Klik rechts bovenaan op de delen knop; Klik op toevoegen aan beginscherm. De app wordt na bevestiging geïnstalleerd op uw telefoon.

Hoe deel ik oefeningen via WhatsApp?

Oefeningen kunnen worden gedeeld door te klikken op de WhatsApp button. Wanneer u oefeningen wilt delen via de WhatsApp button vanaf uw computer, koppelt u eerst uw mobiel volgens de weergegeven instructies. Alleen personen met een eigen account die zijn ingelogd kunnen de training vervolgens bekijken.

Belangrijk is dat u gebruik maakt van de Google Chrome browser.

Hoe deel ik oefeningen via E-mail?

Oefeningen kunnen worden gedeeld door te klikken op de E-mail button.

Hoe kan ik oefeningen afdrukken?

Gebruik de print button als u een oefening hebt geopend. De oefening zal in een aparte pagina openen, zodat u deze kunt afdrukken. 

Hoe kan ik favorieten opslaan?

Als u een oefening hebt geopend kunt u de button met het hartje gebruiken om uw favoriete oefening op te slaan. Deze is dan zichtbaar onder het favorieten tabje in het menu. De oefeningen blijven hierin zichtbaar als u de browser of app sluit. Zo kunt u trainingen van te voren voorbereiden en naderhand gemakkelijk raadplegen. Let op, de opgeslagen oefeningen zijn alleen zichtbaar op het device waarop deze zijn bewaard. 

Betalingen

Wanneer worden abonnementskosten afgeschreven?

Zodra de proefperiode is afgelopen wordt een SEPA incasso geactiveerd. Abonnementskosten worden automatisch na enkele dagen van uw rekening afgeschreven. 

U ontvangt 3 dagen voor de volgende incasso een herinnering per e-mail. U heeft dan nog de mogelijkheid om uw abonnement zelf te beeindigen in uw account. 

Accounts

Hoe werkt de proefperiode?

Als nieuwe gebruiker krijgt u 1 maand lang toegang tot AB-Hockeytrainingen.nl. We vragen u om een verificatiebetaling te doen van €1 om uw proefperiode te starten.

Als u tevreden bent over AB-Hockeytrainingen.nl, hoeft u niets te doen: uw abonnement wordt steeds automatisch verlengd voor één jaar. U kunt eenvoudig op elk moment zelf opzeggen binnen uw account.

Mag ik mijn account delen met anderen?

Het is niet toegestaan om uw account te delen met derden. Alle accounts zijn gebonden aan de persoon die deze heeft aangeschaft of verkregen heeft via de club waar hij/zij training geeft. Automatisch wordt gemonitord of dit wordt geschonden. Bij misbruik van de account zal deze worden geblokkeerd voor gebruik.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

De Mijn Account pagina is via het menu beschikbaar als u inlogt. In de tab Abonnementen kunt u opzeggen door op Cancel te klikken.